Skip to content
Menu

Vill du/ni starta upp en andelshäst med oss?

Det kan du göra på två olika sätt:

Starta konsortium med en andelshäst

Har du en häst som du vill sälja till ett konsortie, eller om du har ett gäng som behöver hjälp att sätta upp administrationen runt en andelshäst kan vi erbjuda en enkel och effektiv process. Registrera dig på vår hemsida och registrera sedan din andelshäst. Utifrån det formulär som du fyller i hjälper vi till att skapa marknadsmaterial och marknadsföra din häst om det behövs. 

Är andelshästen redan fulltecknad, skickar vi ut en länk till andelsägarna så att de kan registrera sig för andelen och bli delägare i På Stället KB. Vi tar hand om den administrativa processen med att registrera samtliga delägare, när sedan konsortiet är fulltecknat köper vi in hästen till På Stället.

Starta konsortium utan en andelshäst

Är ni ett gäng som vill skaffa er en andelshäst och behöver hjälp att sätta upp administrationen kan vi erbjuda en enkel och effektiv process, där vi hjälper er inte bara med ägandet utan också med inköpet. Tillsammans skapar vi den första upplevelsen runt att köpa en häst.

Registrera dig på vår hemsida och registrera sedan ditt konsortie. Utifrån det formulär som du fyller i hjälper vi till att hitta en häst, gå på auktion och köpa in en häst och sedan tar vi hand om hela den administrativa processen. 

pastallet-19
pastallet-10
pastallet-07